Πλεκτή τσάντα

Κλωστές κεντήματος

Πλεκτή τσάντα 

Βρείτε τα πάντα για Πλεκτή τσάντα στο Λίγο απ' όλα

Πλεκτή τσάντα

Υλικά για να φτιάξεις την δική σου πλεκτή χειροποίητη τσάντα! Θα βρεις μεγάλη ποικιλία από νήματα και κορδόνια, πάρα πολλές δερμάτινες βάσεις και πάτους, χερούλια, λουριά, μεταλλικές αλλά και κοκκάλινες αλυσίδες. Επίσης θα βρεις διάφορα ενισχυτικά, αυτοκόλλητα και φόδρες, πλαστικό καμβά, κουμπώματα, μαγνήτες αλλά και μεταλλικά διακοσμητικά για να στολίσεις την τσάντα σου και να ξεχωρίζει!!

Πλεκτή Χειροποίητη τσάντα

Δημιουργήστε με τα υλικά μας μοναδικές ξεχωριστές πλεκτές τσάντες. Φτιάξτε πλεκτή τσάντα είτε με βελονάκι είτε με ύφασμα για όλες τις ώρες της ημέρας. Κιτ τσάντας, βάσεις τσάντας και πολλά άλλα υλικά για τις δικές σας πλεκτές τσάντες. Περιηγηθείτε στις παρακάτω κατηγορίες που αφορούν τα προϊόντα μας και κάντε μοναδικούς συνδυασμούς.

Κατηγορίες για υλικά για Πλεκτή Χειροποίητη Τσάντα

 • Νήματα & κορδόνια Τσάντας
  Νήματα & κορδόνια Τσάντας

  Μεγάλη ποικιλία από νήματα και κορδόνια για να φτιάξετε μοναδικές χειροποίητες πλεκτές τσάντες! Ακρυλικά, από πολυπροπυλένιο, mako noodles, βαμβακερά αλλά και γιούτα, ψάθα. Το μόνο που μένει είναι να βάλετε την φαντασία σας!

 • Αξεσουάρ πλεκτής τσάντας
  Αξεσουάρ πλεκτής τσάντας

  Στο Λίγα απ' όλα θα βρείτε δερμάτινα, ξύλινα αξεσουάρ για πλεκτές τσάντες, όπως χερούλια, πάτους, καπάκια, κιτ για σακίδιο πλάτης backpack αλλά και ζώνες και βάσεις για τσάντες πουγκιά. Ακόμα βάσεις με φερμουάρ και χερούλια καρπού!

 • Μεταλλικά εξαρτήματα
  Μεταλλικά εξαρτήματα

  Κουμπώματα & μεταλλικά εξαρτήματα και στοιχεία για να στολίσετε το τσαντάκι ή την πλεκτή σας τσάντα!
  Ανοιγόμενους κρίκους, handmade ταμπελάκια και πολλά άλλα μόνο στο Λίγα απ' όλα

 • Διακοσμητικά στοιχεία Τσάντας
  Διακοσμητικά στοιχεία Τσάντας

  Διάφορα στοιχεία για το στόλισμα της τσάντας σας και όχι μόνο..! Φούντες σουέτ, δερμάτινες, φλος πλεκτής τσάντας

 • Μεταλλικά πλαίσια κλικ κλακ
  Μεταλλικά πλαίσια κλικ κλακ

  Εδώ μπορείτε να βρείτε μεταλλικές βάσεις clutch κλατς για πορτοφόλια και τσάντες ή τσαντάκι φάκελο, σε διάφορα χρώματα, αλλά και σχέδια! Στόμια για πλεκτές χειροποίητες τσάντες

 • Πλέγμα καμβάς για τσάντες
  Πλέγμα καμβάς για τσάντες

  Πλαστικός καμβάς πλέγμα για να στηρίζει την τσάντα σας. Σκληραίνει όλη την τσάντα και αυτή στέκεται όρθια σε κάθε περίσταση! Μπορείτε επίσης να κεντήσετε επάνω του και να φτιάξετε υπέροχα χαλιά, χαλάκια και πατάκια!

 • Φόδρες υφάσματα τσάντας
  Φόδρες υφάσματα τσάντας

  Σκληρές χοντρές φόδρες και αδιάβροχες για επένδυση και σκλήρυνση εσωτερικά της πλεκτής σας τσάντας, βαμβακερά υφάσματα για επένδυση με σχέδια καλοκαιρινά 

Είδατε πρόσφατα

Δεν υπάρχουν προϊόντα.

Μενού