Ξεκίνα πλέξιμο στην καραντίνα (video)

Ξεκίνα πλέξιμο στην καραντίνα (video)

Μάθε να πλέκεις και πέρασε ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες σου στην καραντίνα!


Καθώς περνάς πλέον τα βράδια σου εσώκλειστη στο σπίτι με κρασί και netflix, δεν υπάρχει καλύτερη δημιουργική απασχόληση από το να μάθεις να πλέκεις.. Tα πλεκτά μας μεταφέρουν πολύ στη δεκαετία του 1980 και πιθανόν να σου φέρνουν μνήμες από τη παιδική σου ηλικία ή τη γιαγιά σου καθώς στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Στις μέρες μας το πλέξιμο δεν είναι μόνο για γιαγιάδες. Πολλές επώνυμες μάρκες όπως το Wool and the Gang και το We Are Knitters εισήγαγαν την τέχνη σε μια νέα γενιά απογοητευμένη με την απορριπτόμενη φύση της γρήγορης μόδας που αναζητά κάτι πιο ιδιαίτερο. Το να φτιάχνεις το δικό σου πλεκτό κασκόλ ή καπέλο είναι κάτι που προσδίδει άλλη αξία στο αντικείμενο και σίγουρα δεν θα θέλεις να το πετάξεις μόλις το βαρεθείς ή όταν αλλάξει η μόδα.

Τώρα που βρίσκεσαι σε καραντίνα με κατ’οίκον περιορισμό είναι η κατάλληλη περίοδος για να μάθεις πώς θα βάλεις το πλέξιμο στη ζωή σου. Μόλις καταλάβεις τη βασική τεχνική, δεν υπάρχει λόγος να μην μπορείς να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ταινία, να ακούσεις ένα μήνυμα και ταυτόχρονα να πλέκεις. Δες το σαν μια ευκαιρία να χαλαρώσεις και να κάνεις ένα διάλειμμα από τον καταιγισμό των κοινωνικών δικτύων. Tο μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να διαλέξεις online τα απαραίτητα υλικά για να ξεκινήσεις. Στο διαδικτυακό μας σπίτι υπάρχει πληθώρα από βελόνες και μαλλί για να παραγγείλεις και να τα έχεις σύντομα στην πόρτα σου.

Μόλις προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα υλικά, βρες βιντεάκια στο διαδίκτυο που δείχνουν αναλυτικά πώς να πλέξεις με επιτυχία. Εμείς για να στο κάνουμε ακόμη πιο εύκολο συγκεντρώσαμε τα καλύτερα video tutorials για αυτό το σκοπό.

Γράφτηκε στις 16-04-2020 0 1068

Άρθρα για το πλέξιμο, ράψιμο και κέντημα

Πιάσε βελόνα και κλωστή! Το μάθημα για το πλέξιμο έχει ξεκινήσει

Το πρώτο μάθημα για το πλέξιμο έχει ξεκινήσει. Πάρε τις κατάλληλες βελόνες πλεξίματος και κλωστές και ξεκίνα το...

Αφήστε ένα σχόλιοΑφήστε μια απάντηση

Είδατε πρόσφατα

Δεν υπάρχουν προϊόντα.

Μενού