Κατηγορίες

Κλωστές κεντήματος

Tρόποι αποστολής της παραγγελίας σας και πληροφορίεςΧρόνοι παράδοσης και διαθεσιμότηταΛόγω της φύσης του καταστήματος και της ποικιλίας και ποσότητας των ειδών μας, κάποια προϊόντα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας και την τυχόν καθυστέρηση παράδοσης της.

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται, με εταιρεία ταχυμεταφορών, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών αν είναι άμεσα διαθέσιμα τα όλα τα προϊόντα.

Αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος μπορεί να φτάσει μέχρι τις 4-5 εργάσιμες μέρες.Παραδόσεις πανελλαδικάΓια αγορές άνω των 50,00 € και μέχρι 2 κιλά η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ
Για παραγγελίες μικρότερες των 50,00 €  τα έξοδα αποστολής είναι 2,90 € μέχρι 2 κιλά και 1,20 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Το σύστημα δεν υπολογίζει το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας σας. Αν συντρέχει λόγος να αυξηθούν τα έξοδα αποστολής, θα σας ενημερώσουμε πριν κάνουμε το οτιδήποτε.


Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,60 €.Παραδόσεις στην Κύπρο και στον υπόλοιπο κόσμο

Για αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τους τρόπους που αναφέρονται στη σελίδα επικοινωνίας

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 5-6 εργάσιμες μέρες με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών και αφού έχουν πληρωθεί με πιστωτική κάρτα, Paypal ή τραπεζική κατάθεση.

Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση και αφού έχουν πληρωθεί με πιστωτική κάρτα, Paypal ή τραπεζική κατάθεση. 

Παραλαβή από το κατάστημάΠαραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημα εξυπηρετούνται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και ενημερώνεστε τηλεφωνικά, όταν είναι έτοιμες.
Ωράριο παραλαβής παραγγελιών από το κατάστημα: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 08:30 με 14:00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 08:30 με 14:00 και 17:30 με 20:30.

Οι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα για πάνω από 5 ημέρες, αποδεσμεύονται αυτόματα.
Ογκώδεις παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα για πάνω από 3 ημέρες, αποδεσμεύονται αυτόματα.


Είδατε πρόσφατα

Δεν υπάρχουν προϊόντα.

Μενού