Κουμπί φίλντισι υπόλευκο Ιριζέ 18mm

LA9000156

Νέο προϊόν

Υλικό: ΦίλντισιΔιαστάσεις: 18mm

Περισσότερες λεπτομέρειες

0,40 €

- +

 
Περισσότερες πληροφορίες

Κουμπί από χαυλιόδοντα ελέφαντα, ή αλλιώς "φίλντισι", σε χρώμα υπόλευκο, και λίγο ιριζέ!

Επειδή ακριβώς το φίλντισι είναι φυσικό υλικό και το συγκεκριμένο σχέδιο είναι ακατέργαστο φίλντισι, κάποια κουμπιά έχουν μικρά σημάδια που αποδεικνύουν την φυσικότητα τους.
Διάμετρος: 18mm
Το  ελεφαντόδοντο ή ελεφαντοστό (καθαρ.   ελεφαντοστούν ), γνωστό και ως φίλντισι, είναι λευκό υλικό που αποκτάται από τους χαυλιόδοντες και τα δόντια του ελέφαντα αλλά και άλλων ζώων. Αποτελείται από οδοντίνη, έναν ιστό παρόμοιο με τον οστικό ιστό. Χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για την κατασκευή ποικίλων αντικειμένων, από κομψοτεχνήματα και έργα τέχνης μέχρι πλήκτρα πιάνου, ντόμινο και ψεύτικα δόντια. Γενικώς θεωρείται «ευγενές» υλικό. Η κυριότερη πηγή του είναι οι χαυλιόδοντες του ελέφαντα, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς φίλντισι από πολλά άλλα  θηλαστικά, όπως ο ιπποπόταμος, ο θαλάσσιος ίππος, ο αγριόχοιρος , το μεγάλο (καναδικό) ελάφι, η φάλαινα φυσητήρας και το ναρβάλ.


Λόγω διακυμάνσεων στις ρυθμίσεις της οθόνης των υπολογιστών ίσως υπάρχουν αποκλίσεις στην εμφάνιση των χρωμάτων στην οθόνη σας.

 
Χαρακτηριστικά
Υλικό κατασκευήςΦίλντισι
ΧρώμαΥπόλευκο

Λόγω διακυμάνσεων στις ρυθμίσεις της οθόνης των υπολογιστών ίσως υπάρχουν αποκλίσεις στην εμφάνιση των χρωμάτων στην οθόνη σας.

19 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Μενού